Art Escudellers Casa Ametller smola Foto okvir nadahnuta modernističkom arhitekturom Barcelone ručno oslikana za fotografije 13x17cm.

Art Escudellers Casa Ametller smola Foto okvir nadahnuta modernističkom arhitekturom Barcelone ručno oslikana za fotografije 13x17cm.

HRK 132.12

Iznos

Okviri za fotografije / držač za fotografije Casa Ametller Modernistički stil. Ručno izrađeni i ručno osposobljeni proizvod i ukrašeni modernističkom tehnikom Trencadis, napravljenom u Barceloni. Dostupno više okvira za fotografije s različitim veličinama i temama. Idealan ukras za održavanje svojih najboljih sjećanja na putovanja i odmora s vama, originalna ideja o poklonu. Mjere : 15 cm x 6 cm x 23 cm (prosječna veličina fotografije 13 cm x 17 cm). Okviri za fotografije / držač za fotografije Casa Ametller Modernistički stil. Ručno izrađeni i ručno osposobljeni proizvod i ukrašeni modernističkom tehnikom Trencadis, napravljenom u Barceloni. Dostupno više okvira za fotografije s različitim veličinama i temama. Idealan ukras za održavanje svojih najboljih sjećanja na putovanja i odmora s vama, originalna ideja o poklonu. Mjere : 15 cm x 6 cm x 23 cm (prosječna veličina fotografije 13 cm x 17 cm). Okvir fotografija nadahnut modernističkom arhitekturom Barcelone, arhitekti poput Antoni Gaudí ili Josep Puig I Cadafalch. Komadi smole, ručno osposobljeni i ukrašeni tehnikom modernističke tehnike Trencadis. Naš izbor okvira za fotografije nadahnut je najmlađim zgradama Barcelone. Idealan poklon iz prekrasnog grada Barcelone. Izvorni prijedlog da vaše fotografije prikažete na umjetnički način ili kao dar. Izvorne komade izrađuje kipar u žbuci ili glini, koji će se koristiti za izradu silikonskih kalupa. Ovi se kalupi ispunjavaju poliesterskom smolom i naplaćuju se prahom od alabastera. Zatim se obrađuje u vakuumskom stroju i otvrdnu se na 90 ° C. Tada su komadi ukrašeni akrilnom bojom i na kraju, dat je sloj keramičkog laka visoke tvrdoće i prozirnosti. Pažnja : Ručno osnovani komadi. Jedinstveni i ekskluzivni komadi. Boja, veličina i oblik mogu se malo razlikovati. Očistite suhom krpom. Kako su komadi ručno izrađeni i obloženi ručno, veličina prostora namijenjenog fotografiji može se malo razlikovati.


Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima