Motarto 3 pakiranje pamučnih sportskih kratkih hlača atletskih kratkih hlača joga ples ljetne kratke hlače

Motarto 3 pakiranje pamučnih sportskih kratkih hlača atletskih kratkih hlača joga ples ljetne kratke hlače

HRK 3.33

Iznos

95% pamuka, 5% poliester. Uvozni. Povucite zatvaranje. Dobra elastičnost : Atletske kratke hlače u teretani su udobne i ne uske, čineći vaše akcije fleksibilnim i slobodnim; Ponuđene veličine i boje možete provjeriti na slikama i odabrati što vam treba. Sadržaj paketa : Primit ćete 3 komada kratkih hlača, iste veličine s raznim bojama, dovoljno za svakodnevnu zamjenu i nošenje, možete ih podijeliti i sa svojom obitelji i prijateljima. Izvrsni dizajn : Naše plesne kratke hlače usvajaju manžetnu u obliku dupina, koja vam može pokazati vitko, može vizualno produžiti nogu; Uz udoban elastični pojas, može vam omogućiti da se slobodno krećete i ponašate. Meki materijal : Naše pamučne sportske kratke hlače prihvaćaju 95% pamuka i 5% poliestera, koji pružaju lijepu prozračnost i visoku apsorpciju znoja; Oni su prilagođeni koži i nije lako deformirati, lagano u težini, elastično i glatko, vrlo ugodno za nošenje. Širok raspon aplikacija : Kratke hlače s modom za mlade dobro se podudaraju s različitim odjećom i cipelama, pogodnim za trčanje, ples, jogu, biciklizam, igranje lopnih igara, planinarenje, šetnju, vježbanje, dom, svakodnevno nošenje kao hlače pidžama.


Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima

Umbro ženska ploča s prijavama kratak
  • Novo

Umbro ženska ploča s prijavama kratak

HRK 46.08

100% najlon tafte Uvozni Povucite zatvaranje Strojno pranje od terena do ulica Donosimo klasične stilove sa suvremenom rubom ljubiteljima nogometa iz svih slojeva života Uvjeren do posljed

Puma golf muški 101 sjeverni kratak
  • Novo

Puma golf muški 101 sjeverni kratak

HRK 2.33

86% poliestera, 14% elastana Uvozni Zatvaranje gumba Strojno Wash Puma 101 Technology101 tkanina je naša najsitnija tkanina Također je lagano, brzo sušenje i vlaženje 4 puta rastezanje..