Muški tregeri I set leptir mašne za dječake podesivi su crnim metalnim kopčama

Muški tregeri I set leptir mašne za dječake podesivi su crnim metalnim kopčama

HRK 0.33

Iznos

Podesivi raspon od 4 veličine (širina 1 inča). A / 24 " je 14-24 inča. M / 30 " je 18-30 inča. A / 40 " je 24-40 inča. A / 47 " je 27-47 inča. 100% elastičnost! Naš set aparatića za leptir mašne podesiv je i rastezljiv kako bi se udobno uklopio u Vaše tijelo. Savršeno za svaku prigodu kao što su rođendani, vjenčanja, zabave, školske uniforme, smokingi, odjeća za predstavljanje prstena, plesni bendovi, radna odjeća, školski događaji. To je visokokvalitetni ovjes s izdržljivim elastičnim remenom visoke gustoće i visokokvalitetnim kopčama bez nikla. Muški i dječji tregeri s odgovarajućom leptir mašnom dostupni su u raznim bojama kako bi najbolje odgovarali vašem ukusu i ormaru. Ovo je izvrsna ideja za poklon za svaku bebu, malu djecu, malu djecu, mlade i odrasle. Kopča na kopči. 70% poliester + 30% elastan; odgovarajuća leptir mašna izrađena je od poli satena. Posebne metalne kopče u crnoj boji, bez nikla, izdržljive su, jednostavne za upotrebu i ne uzrokuju štetu. 4 Veličina : 24 inča za djecu od 6 mjeseci do 3 godine; 30 inča za djecu od 3 do 8 godina; 40 inča za djecu od 8 do 15 godina; 47 inča za većinu tinejdžera i odraslih. Ovaj set za tregere s leptir mašnom savršen je za rođendan, vjenčanje, zabavu, maturalnu večer, svečane događaje ili samo ležerno nošenje. Bez rizika : ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni bilo kojim proizvodom, slobodno nas kontaktirajte. To je visokokvalitetni ovjes s izdržljivim elastičnim remenom visoke gustoće i visokokvalitetnim kopčama bez nikla. Muški i dječji tregeri s odgovarajućom leptir mašnom dostupni su u raznim bojama kako bi najbolje odgovarali vašem ukusu i ormaru.Ovo je izvrsna ideja za poklon za svaku bebu, malu djecu, malu djecu, mlade i odrasle. Crne kopče daju vam elegantniji izgled i neće se zahrđati ili iskriviti. 3,6 do 1,8 za djecu 0-8 godina; 4,6 do 2,4 za djecu stariju od 8 godina.


Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima

3 3 pin konektor srebrni pinovi nikal
  • Novo

3 3 pin konektor srebrni pinovi nikal

HRK 0.33

Utičnica za montažu na ploču ili šasiju Standardna brava za zaključavanje Montira se na prednju ploču ili šasiju u otvor promjera 0,953 inča (24,21 mm) Ženski audio priključak od 9

Glazba kitova: grbavi Hervey Bay
  • Novo

Glazba kitova: grbavi Hervey Bay

HRK 2.67

Vrsta proizvoda : Organizatori kuće i skladištenje Dimenzije paketa : 50,8 cm L x27.177 cm W x11.176 cm H Zemlja podrijetla : Sjedinjene Države Težina paketa : 2,0 lbs Vrsta proizvoda :