Debeli suhi ruž kvalitetni Vodootporni šareni ruž za šminkanje Vodootporni hidratantni Studentski ruž dugotrajna šminka neće izblijedjeti.

Debeli suhi ruž kvalitetni Vodootporni šareni ruž za šminkanje Vodootporni hidratantni Studentski ruž dugotrajna šminka neće izblijedjeti.

HRK 9.52

Iznos

Ako imate bilo kakvih pitanja. Obratite Nam Se Na Vrijeme, Služit Ćemo Vam 24 Sata Dnevno. Sa Slatkim Izgledom I Ambalažom, Ovaj Ruž Je Najbolji Izbor Kao Lijep Poklon Za Vas I Vaše Prijatelje. Ruž Za Usne Ne Sadrži Nikakve Kemikalije Koje Su Dugotrajne I Šarmantne I Mogu Vam Pomoći Da Postanete Još Ljepši. Dugotrajan Vodootporan, Obavezno Ga Nosite Dulje Vrijeme. Lagano Našminkajte Usne, Pogodno Za Šminkanje U Bilo Koje Doba Godine, Posebno U Uredu, Izlascima, Kupovini, Ljetnoj Zabavi S Prijateljima. To Je Vrlo Udobna, Vrlo Lijepa Šminka Za Usne, Lako Se Nanosi. To Je Vrlo Udobna, Vrlo Lijepa Šminka Za Usne, Lako Se Nanosi.Izvrsno Za Svakoga, Bilo Da Ste Novi U Šminkanju Ili Šminkeru. Kvalitetni suhi ruž za usne, Vodootporni šareni ruž za šminku, Vodootporni hidratantni Studentski ruž, dugotrajna šminka neće izblijedjeti, kvalitetni ruž za usne, Vodootporni šareni ruž za šminku, Vodootporni hidratantni studentski ruž, dugotrajna šminka neće izblijedjeti materijal : plastika boja : kao što je prikazano na slici, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati mala razlika u boji. molimo vas da se uvjerite da vam ne smeta prije narudžbe, hvala!) Težina pakiranja : 35g Veličina pakiranja : 10mn4mn4cm, (Molimo dopustite pogrešku od 1mm-3mm zbog ručnog mjerenja. prije narudžbe provjerite da li vam ne smeta.).


Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima

Ruž za usne, svjetleći, 0,1 oz
  • Novo

Ruž za usne, svjetleći, 0,1 oz

HRK 31.98

Svilenkasto glatka 100% prirodna i organska formula ^ pruža dugotrajnu hidratantnu i hranjivu boju ^mineralni pigmenti pružaju prirodnu zaštitu od sunca ^ 6,5 g ^ bez parabena...