Sklopivi mačji ovratnik sa slatkom leptir mašnom i zvonom za mačiće Podesivi zaštitni cvjetni

Sklopivi mačji ovratnik sa slatkom leptir mašnom i zvonom za mačiće Podesivi zaštitni cvjetni

HRK 1.67

Iznos

Veličina : podesivo u rasponu duljine 8-11 inča, širine 3/8 inča. Izvrsne ogrlice za mačke, mačiće i male pse. Dizajn je u stilu boja i točkica. Ogrlice za kućne mačke izrađene su od visokokvalitetne tkanine koja je izdržljiva i izdržljiva. Sa sigurnosnim zatvaračem koji se lako stavlja i skida.Vrlo je siguran za vaše kućne ljubimce. Zvonjavom zvona lako možete pronaći svog mačića.Boja ovratnika je svježa i hladna. Prekrasan dizajn leptir mašne bit će najbolji poklon za vašu mačku, slatka leptir mašna je pokretna. Ovaj ovratnik izrađen je od izvozne izdržljive tkanine s glatkom površinom, vrlo udoban i mekan. Vrlo je nov, jedinstven i poseban.Ogrlica za kućne ljubimce čini vašu mačku ljepšom, simpatičnijom i modernijom tijekom ljeta, proljeća, jeseni. Materijal : odvojiva kopča, izdržljiva tkanina, zvono, pomična leptir mašna uključeno : 2 ogrlice za mačke.


Parametri proizvoda

To se sviđa i kupcima

Narukvica za 9.0
  • Novo

Narukvica za 9.0

HRK 3.00

Udobna neoprenska Narukvica od 3 mm / 2,25 inča za zaštitu vašeg pametnog sata tijekom sporta Drži vaš pametni sat na mjestu dok pratite svoje fitness aktivnosti Crna reverzibilna str

Glazba kitova: grbavi Hervey Bay
  • Novo

Glazba kitova: grbavi Hervey Bay

HRK 2.67

Vrsta proizvoda : Organizatori kuće i skladištenje Dimenzije paketa : 50,8 cm L x27.177 cm W x11.176 cm H Zemlja podrijetla : Sjedinjene Države Težina paketa : 2,0 lbs Vrsta proizvoda :